Best bekeken film op Netflix is momenteel een spannende detective

News
maandag, 02 januari 2023 om 10:00
glass onionf1672680276
Netflix houdt altijd lijstjes bij met de best bekeken film op een bepaald moment. Er kan er natuurlijk maar één de beste zijn. De best bekeken film op Netflix op dit moment is een spannende detective, het vervolg op Knives Out. We hebben het natuurlijk over Glass Onion: A Knives Out Mystery.
Zoals gezegd is de film een moordmysterie en het vervolg op Knives Out uit 2019. De film kwam rond kerst uit op Netflix en werd erg goed bekeken. Opvallend is dat de titel meteen op Netflix is gezet en dus niet naar de bioscoopzalen kwam zoals de vorige film.

Waar gaat Glass Onion: A Knives Out Mystery over?

Netflix heeft bij de film de volgende omschrijving staan: 'De wereldberoemde detective Benoit Blanc reist naar Griekenland om een mysterie te ontrafelen waarbij een miljardair en zijn bonte vriendengroep zijn betrokken.' De film staat compleet op zichzelf qua verhaallijn. Je hoeft de vorige dus niet gezien te hebben. De cast van de film is ook nieuw, op Daniel Craig na. Er is sprake van een sterrencast met koppen als Edward Norton, Ethan Hawke, Kate Hudson, Dave Bautista en nog veel meer. Bekijk het overzicht aan namen op de IMDB-lijst.

Bij het kijken van Glass Onion: A Knives Out Mysery heb je een beetje het gevoel te kijken naar een Cluedo-film. De film wordt geregisseerd door Rian Johnson, die eerder Knives Out, maar ook Looper maakte, en de film duurt 2 uur en 19 minuten. Een aardige zit dus. Maar hij staat al dagen op één, dus mensen vinden de film leuk. Wat vooral opvalt is het accent dat Daniel Craig, oftewel onze voormalige James Bond, in de film gebruikt. In de eerste film deed hij dit ook en het is hilarisch. Toch kun je kennelijk zo'n accent snel vergeten, want na een paar tijd wist hij het niet meer. Zo heeft hij laten weten.
Heb jij de Knives Out-films al gezien, deze of de vorige? Laat het ons weten!

Populair Nieuws