Netflix toont eerste The Crown seizoen 5 beelden

News
zaterdag, 15 oktober 2022 om 16:00
the crown seizoen 5f1665826202
The Crown is misschien wel één van de populairste series op Netflix. Nu heeft de streamingdienst de eerste beelden laten zien voor het aankomende seizoen. Deze foto's tonen meteen de nieuwe cast voor The Crown seizoen 5.
Het vijfde seizoen van The Crown komt op 9 november naar Netflix. De streamingdienst heeft nu de eerste foto's van het aankomende seizoen op Twitter uitgebracht. Op de foto's is de nieuwe cast van The Crown seizoen 5 te zien. De karakters zijn namelijk opnieuw gecast, aangezien er weer een tijdsprong gemaakt wordt. Op de foto's van Netflix is ook te zien dat The Crown seizoen 5 zich gaat richten op het huwelijk tussen prinses Diana en prins Charles.

Wie spelen er in The Crown seizoen 5?

In het aankomende seizoen van The Crown wordt koningin Elizabeth gespeeld door Imelda Staunton. Ook Diana en Charles zijn opnieuw gecast en de prinses wordt nu gespeeld door Elizabeth Debicki en de prins door Dominic West. The Crown seizoen 5 gaat zich afspelen in de jaren 90. Dit was een spannende periode voor de Britse koninklijke familie, want journalisten brachten vanaf deze periode de hele dag door nieuws uit en er werd steeds meer op video vastgelegd. De familie komt dus voor grote uitdagingen te staan.
Oorspronkelijk zou de Netflix serie in totaal vijf seizoenen krijgen, maar seizoen 6 is ook al bevestigd. Dit seizoen zal geen grote tijdsprong maken en de cast blijft vanaf seizoen 5 dan ook hetzelfde en veranderd als het goed is helemaal niet meer.

Populair Nieuws