Netflix toont eindelijk trailer voor Knives Out 2

News
donderdag, 08 september 2022 om 18:00
daniel craig glass onion knives outf1672735161
Hoewel het vandaag Disney+ Day is, laat Netflix haar rivaal niet met alle spotlight aan de haal gaan. De streamingdienst heeft eindelijk een trailer getoond voor een langverwachte film. De eerste teaser van Knives Out 2 is binnen.
In 2019 maakte Rian Johnson furore met het moordmysterie Knives Out. Hoewel een direct vervolg met dezelfde personages er niet in zit, kan detective Benoit Blanc nog veel meer zaken onderzoeken. Dat is dan ook precies wat hij gaat doen in Glass Onion: A Knives Out Mystery.
Castleden en foto’s van de film druppelen al geruime tijd binnen, maar een trailer hadden we nog niet. Nu kunnen we Daniel Craig eindelijk weer in actie zien als detective. De trailer kun je hieronder bekijken.
In de film zien we naast Daniel Craig ook andere grote sterren. Zo zijn er rollen weggelegd voor Edward Norton, Kathryn Hahn, Dave Bautista en Ethan Hawke. Norton’s personage Miles Bron nodigt zijn vrienden uit voor een vakantie op een privé Grieks eiland, maar een moord gooit roet in het eten.

Wanneer is de release van Glass Onion: A Knives Out Mystery?

De gemiddelde kijker zal nog even moeten wachten op Knives Out 2. De film wordt deze maand nog getoond op het filmfestival van Toronto, maar verschijnt pas in november in bepaalde bioscopen. De release op Netflix is zelfs pas op 23 december van dit jaar.