Knives Out 2 komt eind 2022 op Netflix

News
maandag, 24 januari 2022 om 16:30
knives outf1633952904
Knives Out 2 zal in de herfst van 2022 verschijnen op Netflix. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.
Variety meldt dat het vervolg op de film Knives Out in de herfst op Netflix verschijnt. In maart 2021 kondigde Netflix al aan dat er twee sequels zouden komen voor Knives Out, die zijn gekocht voor 450 miljoen dollar.

Verder hoopt Netflix dat Knives Out 2 veel prijzen gaat winnen. De eerste film kreeg namelijk een Academy Award nominatie en won ‘Best Original Screenplay’. Rian Jonhson zal voor het tweede deel weer terugkeren als regisseur.
Het enige castlid uit de originele film die terugkeert is Daniel Craig. Hij speelt de rol van privédetective Benoit Blanc terwijl hij een nieuwe zaak onderzoekt. Verder is al bekendgemaakt dat in de film onder meer Dave Bautista, Kathryn Hahn, Edward Norton, Kate Hudson en Ethan Hawke te zien zijn.

Opnames Knives Out 2 in Griekenland

De plotdetails zijn nog geheim, wel weten we dat de opnames voor een groot deel hebben plaats gevonden in Griekenland tot september 2021. Verder lijkt het erop dat Netflix de film wil laten debuteren op een filmfestival, maar de vraag is nog op welk festival. Naar verluidt is Toronto International Film Festival een optie.
De eerste film was een groot succes en werd goed ontvangen door critici. De film ging over de moord op schrijver Harlan Thrombey, die een moeizame relatie had met zijn kinderen en kleinkinderen, waardoor ze allemaal verdacht waren.

Populair Nieuws