David Harbour teast releasedatum Stranger Things seizoen 4

News
donderdag, 17 februari 2022 om 11:30
stranger thingsf1625052589
Fans zitten al heel lang te wachten op Stranger Things seizoen 4. Maar gelukkig lijkt het erop dat het nieuwe seizoen van de razend populaire sci-fi serie op Netflix er bijna aan komt.
Na heel lang wachten hebben we een update gekregen over het nieuwe seizoen van Stranger Things. Het meest recente seizoen voor de populaire Netflix serie is inmiddels alweer een poos geleden. Het derde seizoen kwam namelijk uit op 4 juli 2019. Bijna drie jaar later en we hebben eindelijk onze welverdiende update.

New York Knicks verliezen, Stranger Things Wint

Tijdens een basketbalwedstrijd van de New York Knicks kwamen er twee erg bekende gezichten in beeld. David Harbour en Noah Schnapp, bekend van hun rollen in Stranger Things, stalen er voor heel even de show. David Harbour nam het dan ook op zich om tijdens zijn paar seconden in de spotlight de fans van Stranger Things gerust te stellen. Wetende dat hij in beeld kwam hield hij zijn telefoon omhoog met daarop de boodschap “ST4 komt snel, beloofd.”
De bekende acteur, die veel harten liet overslaan aan het einde van het derde Stranger Things seizoen, belooft dus dat de release van Stranger Things seizoen 4 in zicht is. De belofte van de acteur is ook opgepakt door de New York Knicks die even later een foto op Twitter plaatsten.

Een serie in quarantaine

De opnames voor het vierde seizoen van Stranger Things begonnen al in 2020 maar moesten helaas, net zoals veel andere dingen, worden stopgezet vanwege de corona-pandemie. Een aantal maanden later waren de opnames alweer begonnen, maar leek er iets niet helemaal te kloppen. De opnames liepen een stuk trager dan normaal. Waardoor de opnames van het vierde seizoen zo traag gingen weten we helaas niet, maar met de belofte van David Harbour kunnen we erop rekenen dat het vierde seizoen van Stranger Things in 2022 zal verschijnen.
Volgens een teaser die Netflix heeft geplaatst kunnen we het vierde seizoen in de zomer van 2022 verwachten. Hoe groot de rol van David Harbour zal zijn in het vierde seizoen is niet bekend, maar na het einde van het derde seizoen zijn veel fans al blij dat hij er nog is.

Populair Nieuws