‘A Plague Tale Requiem releasedatum gelekt’

News
donderdag, 24 maart 2022 om 13:00
a plague tale requiemf1639106170
Ergens dit jaar moet het vervolg op A Plague Tale: Innocence uitkomen. Het is alleen nog niet helemaal duidelijk wanneer precies. Nu lijkt het erop dat de releasedatum van A Plague Tale: Requiem is gelekt via de Xbox Store.
In de Microsoft Store staat nu een releasedatum vermeld voor A Plague Tale: Requiem. De game zou volgens de store op 17 juni uitkomen. Daarbij moet gezegd worden dat er op dit moment staat dat het in 2021 is, maar aangezien er waarschijnlijk sowieso nog geen datum had mogen staan is een typfoutje goed mogelijk.
Ook valt 17 juni dit jaar op een vrijdag. Van alle dagen van de week zijn vrijdagen vaak het populairst om games op uit te brengen. De gegeven datum is dan ook zeker mogelijk, mits er inderdaad 2022 had moeten staan.
Er zijn ook nog verdere bijkomende bewijsstukken. Zo zou de game op Xbox nu te preloaden zijn en is er een lijst van PlayStation Trophies gelekt. Dat wijst doorgaans niet op een game die nog een lange weg te gaan heeft voor hij uit kan komen.

Wat is A Plague Tale: Requiem?

A Plague Tale: Requiem gaat verder waar A Plague Tale: Innocence gebleven was. Die game volgde Amicia en haar broertje Hugo. Samen moesten zij zien te overleven in een Frankrijk dat geteisterd wordt door zowel de pest als de inquisitie. De nieuwe game vervolgt hun verhaal.
Fans van de game hebben naast het vervolg nog meer om naar uit te kijken. Onlangs werd namelijk bekend dat er een serie gemaakt wordt op basis van de eerste game.

Populair Nieuws