Netflix Resident Evil serie trailer zorgt voor woede bij fans

News
vrijdag, 13 mei 2022 om 14:30
resident evil serief1652442524
Netflix heeft door middel van een trailer meer laten zien van de aankomende Resident Evil serie. De trailer zorgt alleen niet voor een warm ontvangst, maar juist woede bij de fans.
De Resident Evil-franchise is één van de grootste namen op het gebied van horrorgames en kent dan ook een enorme groep fans wereldwijd. Naast de games zijn er ook al meerdere pogingen gedaan om Resident Evil naar het witte doek te brengen, tot nu toe met weinig succes.
Netflix doet nu ook een poging met een gloednieuwe live-action Resident Evil serie, waar nu de eerste trailer van is gedeeld. De beelden stemmen veel kijkers alleen nog niet tevreden. Sterker nog, op social media laten veel fans weten dat ze de nieuwe Resident Evil serie helemaal niks vinden, met name door de aanpak van Netflix.
Volgens de fans wil de streamingdienst het veel te groot aanpakken, door meteen verhaallijnen over de hele wereld in de serie te stoppen. Liefhebbers zien juist liever dat Netflix de show kleinschalig houdt en trouw blijft aan het bronmateriaal.

Remake van Resident Evil 4 op komst?

Ben je niet blij met de live-action Resident Evil serie van Netflix, dan kan je mogelijk wel uitkijken naar een ander Resident Evil-project. Naar verluidt werkt ontwikkelaar Capcom namelijk aan een remake van Resident Evil 4. Die game wordt gezien als één van de beste titels in de franchise en heeft de reeks drastisch veranderd.
Heb je de laatste game in de serie nog niet gespeeld, Resident Evil Village, dan kan je de game nu met heel veel korting scoren!