Bekroonde PS5-games nu voor een bodemprijs

News
vrijdag, 13 mei 2022 om 10:00
resident evil villagef1611649683
2021 was een zeer goed jaar voor games, maar lang niet iedereen heeft alle toptitels gespeeld. Gelukkig zijn daar de kortingsweken voor en Amazon heeft nu dan ook een prachtige deal voor je. Bekroonde PS5 game Resident Evil Village is nu voor een bodemprijs te vinden, net als nog een paar andere PS5-games.
Resident Evil Village is momenteel voor slechts 33 euro te vinden bij Amazon. Het betreft de PlayStation 5-versie van de game die je nu voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt vinden. Ook de PS4-versie kun je de game voor dezelfde prijs. In onze Resident Evil Village review kreeg de game een 8,5 en waren we zeer onder de indruk van de grafische kwaliteiten.
In het nieuwste deel is het weer tijd om te griezelen met hoofdpersoon Ethan die dit keer een mysterieus dorpje bezoekt vol angstaanjagende wezens. Eén daarvan is de door fans geliefde Lady Dimitrescu, een torenhoge vampier van 290 cm, die je constant opjaagt.
ac valhalla previewf1594220838
Mocht de horrortitel niet voor je weggelegd zijn, hoef je niet te treuren. Naast Resident Evil Village kun je ook Watch Dogs Legion spotgoedkoop voor de PlayStation 5 vinden. Die game kost nu nog maar 14,84 euro. In deze game kun je daadwerkelijk iedere NPC worden en aan je team vol rebellen toevoegen terwijl je een dystopisch Londen probeert te bevrijden van een kwaadaardige corporatie.
Verder heeft Ubisoft ook Assassin's Creed Valhalla in de aanbieding. De titel die recentelijk nog een grote, nieuwe uitbreiding kreeg, wordt gezien als één van de tofste games in de reeks. Veel goedkoper dan dit is de game ook nog niet geweest, dus profiteer snel voor de korting weg is.