The Witcher seizoen 2 releasedatum bekendgemaakt

News
maandag, 12 juli 2021 om 9:30
the witcher seizoen 2f1626073481
Netflix heeft tijdens Witchercon dit weekend de releasedatum bekendgemaakt van het tweede seizoen van The Witcher. De The Witcher seizoen 2 releasedatum staat gepland voor 17 december 2021. Samen met de releasedatum is ook de eerste teaser van het nieuwe seizoen uit de doeken gedaan.
Afgelopen weekend was de eerste editie van Witchercon en daar zijn flink wat nieuwe details uit de doeken gedaan over het nieuwe seizoen rondom Geralt of Rivia. The Witcher seizoen 2 kreeg onder andere, na lang wachten, een releasedatum: 17 december 2021. Dit lag al in lijn der verwachting, maar fans zijn enorm blij met de officiele bevestiging rondom wanneer de serie terugkeert.
Toch bleef het daar niet bij. Fans werden namelijk ook getrakteerd op de eerste teaser van het tweede seizoen van The Witcher. Hierin zien we hoe Geralt Ciri naar Kaer Morhen brengt en haar langzaam maar zeker begint op te leiden tot Witcher. Helaas voor Geralt blijkt al snel dat ook binnen de muren van zijn vroegere thuis gevaar om de hoek lijkt te loeren.
Check hieronder zelf de trailer van The Witcher seizoen 2.

The Witcher seizoen 2 releasedatum niet het enige

Naast de releasedatum van het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie die in 2019 haar debuut maakte, werden er nog vele andere interviews gehouden tijdens Witchercon. Zo werd Henry Cavill, de acteur die Geralt of Rivia speelt, flink aan de tand gevoeld over zijn rol. Verder werd ook nieuwe informatie onthuld rondom de The Witcher anime, Nightmare of the Wolf en de The Witcher-games.
Hoewel het vierde deel in de reeks van CD Projekt RED niet werd onthuld, werd wel nog een schijnwerper op de next-gen update van The Witcher III: Wild Hunt gezet. Deze komt definitief nog uit dit jaar en zal tevens content bevatten rondom de Netflix-serie. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Populair Nieuws