Dragon Ball Super: Super Hero gaat in bioscopen draaien

News
woensdag, 15 juni 2022 om 11:00
image 2022 06 14 174139103f1655221332
Dragon Ball Super fans opgelet! Er komt een nieuwe Dragon Ball Super film, namelijk Dragonball Super: Super Hero! Deze film komt in veel landen in de bioscoop uit, iets wat we de laatste jaren vaker zien onder de anime. Helaas is het nog niet bekend of de film ook naar de Nederlandse bioscoop komt. Als dat niet het geval is kan je hem altijd nog kijken op Crunchyroll.
Er is een lijst met landen te vinden waar de film wel draaien, die je hier kan vinden. Onder aan die lijst staat dat er nog meer landen bekendgemaakt gaan worden, Nederland kan daar ook kandidaat voor zijn. Wij zagen hier in Nederland namelijk eerder dit jaar de release van een andere anime film namelijk, Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night. Het zou dus zo maar kunnen dat Crunchyroll besluit de nieuwe Dragon Ball Super film hier ook op het zilveren doek te tonen.
In de nieuwe film zullen de bekende Dragon Ball figuren het opnemen tegen de schurken van The Red Ribbon Army. Personages waarvan we al weten dat we ze in de film gaan zien zijn Son Goku, Son Gohan, en Son Goten. Piccolo, Bulma, Vegeta, Krillin, Trunks, Videl, Pan, Dr. Hedo,Gamma 1 en Gamma 2. Magenta en Carmine
Ook de bedenker van Dragon Ball Akira Toriyama schrijft en werkt mee aan de film! Dragon Ball Super: Super Hero zal zowel gedubbed en gesubbed beschikbaar zijn.

Anime films halen flink geld binnen

Dragon Ball Super is natuurlijk een gigantisch bekende anime, die zijn start maakte op TV in 1986. Daarvoor was Dragon Ball al een Manga gemaakt door Akira Toriyama. Toen Dragon Ball oversloeg van manga naar TV bleek het een groot succes te zijn. Zo telt Dragon Ball vele vervolgen met veel verwarrende namen.
Eerder draaide een Dragon Ball Super: Broly ook al in bioscopen. Die film wist in haar draai tijd een luttele 115,7 miljoen dollar op te halen. Voor Crunchyroll is dat een groots succes en dat hoopt ze met de volgende film natuurlijk weer na te bootsen.
Dragon Ball Super: Super Hero zal 19 augustus in première gaan.

Populair Nieuws