Netflix krijgt berg aan nieuwe series deze week

News
dinsdag, 21 juni 2022 om 14:00
the umbrella academyf1633085990
Mensen die niks meer te bingen hebben op Netflix kunnen opgelucht ademhalen. Netflix voegt namelijk deze week een hele berg aan nieuwe series toe en een aantal nieuwe seizoenen van bestaande series.
Het is bijna de week van nieuwe series op Netflix. De streamingdienst komt elke maand met een nieuwe lijst aan films en shows om te kijken, maar deze week gaat het bedrijf helemaal los. Zo kan je vanaf 21 juni genieten van het eerste seizoen van The Future Of, een docuserie over opkomende technologie trends, maar woensdag 22 juni gaat de week pas echt goed van start.
Die dag komt namelijk niet alleen het derde seizoen van The Umbrella Academy uit, maar Snowflake Mountain, Welcome to Wedding Hell en The Hidden Lives of Pets. Snowflake Mountain gaat over een groep jongeren dat moet zien te overleven in de wildernis zonder hulpmiddelen, terwijl Welcome to Wedding Hell een stel laat zien dat voor een moeilijke tijd staat: huwelijksvoorbereidingen. The Hidden Lives of Pets is net zoals The Future Of een docuserie, maar gaat, zoals de titel al doet vermoeden, over huisdieren.
Donderdag gaan de releases weer verder met de Japanse serie First Class, over een onwaarschijnlijk nieuw lid van een modeblad.

Koreaanse versie van La Casa de Papel

Vrijdag 24 juni is het tijd voor misschien wel de meest interessante serie die deze week op Netflix verschijnt. De streamingdienst komt dan namelijk met Money Heist: Korea - Joint Economic Area. De serie is een Koreaanse versie van de hitserie La Casa de Papel, dat in de VS werd uitgegeven als Money Heist.
Vrijdag kan je trouwens ook nog genieten van een gloednieuwe film, namelijk Man vs. Bee. Hierin neemt een man (Rowan Atkinson) het op tegen een bij. Een simpel concept, maar Atkinson weet ons altijd weer te verrassen.