Olav Mol denkt dat Schumacher aan titel is geholpen

News
dinsdag, 21 juni 2022 om 13:30
olav mol f1 2020f1650961150
De zoon van racelegende Michael Schumacher rijdt tegenwoordig ook in de Formule 1, maar weet nog geen geweldige indruk te maken. Olav Mol denkt dan ook dat Mick Schumacher in F2 aan zijn titel is geholpen.
Samen met Nicholas Latifi is Mick Schumacher de enige F1-coureur die dit seizoen nog een punten voor het kampioenschap heeft gescoord. Ondertussen heeft de Duitser zijn auto ook al een paar keer in de barrière gereden, wat een duur grapje is, helemaal voor een team als Haas met een laag budget.
In de paddock gaat dan ook de vraag rond hoeveel tijd Schumacher nog krijgt om zich te bewijzen in de Formule 1. Teamgenoot Kevin Magnussen is immers na een jaar pauze teruggekomen naar de sport en heeft al 15 punten voor het WK weten te scoren. Olav Mol claimt in Race Cafe van Ziggo Sport dat als Schumacher een andere naam had gehad, dat hij nooit in een F1-auto had gezeten.
De ervaren commentator plaatst ook vraagtekens bij de F2-titel van Mick Schumacher, die hij in 2020 heeft behaald.

Meer vraagtekens bij coureurs

Mick Schumacher is niet de enige coureur in de Formule 1 waar er twijfels bij zijn of hij volgend jaar nog wel in de sport zal rijden. De positie van Nicholas Latifi bij het team van Williams is namelijk ook niet helemaal zeker. Zo zijn er geruchten dat zijn stoeltje wordt overgenomen door de Nederlander Nyck de Vries of het Australische talent Oscar Piastri.

Populair Nieuws