Ongeluk bij Netflix-serie eist twee doden

News
maandag, 20 juni 2022 om 15:00
netflix logof1579597576
Bij de opnames van een Netflix-serie zijn recent twee doden gevallen. Meerdere crewleden en acteurs waren op weg in een busje dat verongelukte. Naast de twee doden waren er ook zes gewonden.
The Hollywood Reporter meldt dat er tijdens de opnames van de nieuwe Netflix Original ‘The Chosen One’ een dodelijk ongeluk is gebeurd. Daarbij zijn meerdere slachtoffers gevallen waaronder twee doden. De twee doden, Raymundo Garduño Cruz en Francisco González Aguilar waren castleden in de serie.
Volgens lokale media in Californië, bevestigd door The Hollywood Reporter gebeurde het ongeluk op 16 juni. Leden van de cast en crew waren in een busje op weg naar een plaatselijk vliegveld toen het voertuig van de weg raakte en omrolde. Volgens bronnen zijn de overlevenden in stabiele toestand.
De productie van The Chosen One is tijdelijk stilgelegd door productiehuis Redrum. Namen van de gewonden zijn niet bekend. Er is ook nog geen duidelijkheid over de toekomst van de serie en Netflix heeft nog niet gereageerd op het ongeluk.

Wat voor serie is The Chosen One?

The Chosen One is gebaseerd op een stripboekenreeks van Mark Millar en Peter Gross. De serie gaat over een 12-jarige jongen die ontdekt dat hij de teruggekeerde Jezus Christus. Aan hem is het dus te taak om de mensheid te redden.
Netflix heeft dit jaar nog meer tegenslagen te verwerken. Eerder werden bijvoorbeeld de sets van The Crown en Lupin overvallen. Dat is natuurlijk in verhouding veel minder heftig dan het overlijden van twee mensen.