Netflix komt met eerste real-time serie Inspiration 4 Mission to Space

News
vrijdag, 06 augustus 2021 om 9:30
countdown inspiration4 mission to space dsc 2963f1628191188
Netflix gaat de eerste real-time serie ooit brengen. De serie Countdown: Inspiration4 Mission to Space gaat de gebeurtenissen rondom de nieuwe ruimtemissie van Space X, het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk volgen. De serie trapt af op 6 september en loopt door tot na de lancering.
Countdown: Inspiration4 Mission to Space wordt de eerste real-time serie die Netflix aan gaat bieden. Dit is een unieke serie die naast hitseries als Stranger Things en Bridgerton hoge ogen moet gaan gooien. De documentaire wordt gemaakt in samenwerking met Time Studios en de regie is in handen van Jason Hehir die ook The Last Dance, de serie rondom Michael Jordan, regisseerde. De sterren van de show zijn natuurlijk de vier mensen die de ruimte in gaan, waaronder miljonair Jared Isaacman. In totaal zullen de vier burgers drie dagen de ruimte in gaan, waarna ze terugkeren op aarde.

Aanloop naar de ruimtemissie van SpaceX

Countdown: Inspiration4 Mission to Space zal in aanloop naar de lancering van de raket de 'Dragon Crew' in beeld brengen. Of Elon Musk zelf ook in beeld komt, is onbekend. Helemaal real-time is de serie overigens niet. De aftrap van de serie is op 6 septemer als de eerste twee afleveringen verschijnen. Op 13 september komen aflevering drie en vier naar de streamingdienst en op 15 september verschijnt de lancering. Een paar dagen later zullen de laatste afleveringen te zien zijn met waarschijnlijk meer informatie over de ruimtereis zelf.

Populair Nieuws