Netflix heeft grootse plannen voor Stranger Things

News
dinsdag, 13 september 2022 om 14:30
stranger thingsf1625052589
Afgelopen zomer had Netflix een grote hit met Stranger Things 4. Hoewel de serie daarmee niet op zijn einde is, nadert dat einde wel degelijk. Maar Netflix heeft plannen om het universum flink uit te breiden.
Stranger Things zal eindigen met seizoen 5, maar Netflix is niet klaar met het universum van de serie. Al eerder werd bekend dat de bedenkers van de serie werken aan een spin-off. Maar er zijn nog grotere plannen voor een Stranger Things Cinematic Universe (STCU), zo vertelt producer en regisseur Shawn Levy aan Variety.
Kevin Feige en Shawn Levy spenderen tijd met elkaar omdat laatstgenoemde Deadpool 3 gaat regisseren en die film onderdeel wordt van het MCU. Levy speelt zelfs met het idee om een crossover te maken tussen Deadpool en Stranger Things. Hij en Ryan Reynolds zijn er nog niet over uit hoe dat zou werken, maar de mogelijkheid “ligt op tafel”.

Waar gaat de Stranger Things spin-off over?

De eerste spin-off van Stranger Things is al in ontwikkeling, maar de Duffer Brothers of andere betrokkenen laten nog niet veel weten over waar die over gaat. Wel is bekend dat de cast van Stranger Things er niet of niet veel in zal zitten. Het is de bedoeling dat de spin-off op zichzelf kan staan en niet dezelfde paden bewandelt als Stranger Things.

Populair Nieuws