Zo kan je vanavond Ajax tegen Liverpool in de Champions League kijken

News
dinsdag, 13 september 2022 om 14:00
Ajax moet vanavond weer op het internationale toneel aan de slag tegen Liverpool. De eerste Champions League-wedstrijd tegen de Engelse gigant staat namelijk op de planning. Zo kan je de match vanavond bekijken!
Afgelopen weekend heeft Ajax een goede voorbereiding gehad in aanloop van het Champions League-duel vanavond. Zaterdag ging Heerenveen namelijk met 5-0 over de knie, in een vrij eenvoudige wedstrijd voor de landskampioen. Daardoor konden sommige spelers ook wat meer rust nemen.
Dat is nodig ook, want vanavond wacht Liverpool in het altijd indrukwekkende Anfield Stadium. De Engelse ploeg heeft helemaal veel rust gehad, omdat alle wedstrijden afgelopen weekend zijn afgelast in de Premier League na het overlijden van koningin Elizabeth.
Liverpool is momenteel altijd niet in de beste vorm. In de eerste Champions League-wedstrijd verloor de ploeg met maar liefst 4-1 van Napoli, terwijl Ajax juist 4-0 won van Rangers FC. En ook in de Premier League heeft Liverpool slechts 9 punten gescoord in zes wedstrijden. Dat betekent alleen wel dat het team van Jurgen Klopp er extra op gebrand zal zijn om vanavond te winnen.

Live de match tussen Ajax en Liverpool kijken

Er staat dus ongetwijfeld een duel vol vuurwerk te wachten vanavond. Wil je niks missen van de Champions League-wedstrijd, dan moet je vanavond om 21:00 Nederlandse tijd inschakelen. Dan begint namelijk het duel tussen Ajax en Liverpool.
Om de wedstrijd live te kunnen kijken, moet je rond die tijd inschakelen op RTL 7 of Ziggo Sport Voetbal. Beide kanalen zender de wedstrijd live uit, dus je kan zelf kiezen welk commentaar je het beste ligt.

Populair Nieuws