Bekend gezicht keert terug in eerste trailer The Witcher: Blood Origin

News
zondag, 04 december 2022 om 12:00
season 1 teaser the witcher blood origin 00 00 20 23f1649084073
The Witcher: Blood Origin komt later deze maand uit, namelijk op 25 december. Toch heeft Netflix nog geen officiële trailer gedeeld, tot nu.
Netflix' The Witcher is een groot succes, dus het is niet vreemd dat de streamingdienst dit succes wil uitbreiden in de vorm van verschillende spin-offs. Zo verscheen vorig jaar al de animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf en nu voegt dus The Witcher: Blood Origin zich later deze maand aan het rijtje toe. Deze spin-off is een prequel serie en wordt volgens de showrunner heel anders dan het origineel.
The Witcher: Blood Origin speelt zich 1200 jaar voor het verhaal van Geralt of Rivia af, voor de komst van mensen en monsters. De serie toont hoe de eerste Witcher gecreëerd wordt terwijl zeven verschoppelingen in de elvenwereld zich verenigen in een bloedige zoektocht tegen een onstuitbare macht. De hoofdrollen worden gespeeld door Michelle Yeoh, Sophia Brown en Laurence O’Fuarain. Hoewel de serie zich meer dan duizend jaar eerder afspeelt, toont de trailer aan het eind toch een bekend gezicht.

Wanneer verschijnt The Witcher seizoen 3?

Fans hoeven dus niet tot seizoen drie te wachten tot ze Joey Batey weer als Jaskier zien: hij keert terug voor Blood Origin. Seizoen drie is overigens ook niet ver weg: het laatste seizoen met Henry Cavill in de hoofdrol verschijnt volgend jaar zomer op Netflix. Vanaf seizoen vier neemt Liam Hemsworth de rol op zich.