Netflix deelt top 10 films en series nu via speciale website

News
donderdag, 18 november 2021 om 13:30
pexels cottonbro 4009402f1625843295
Netflix heeft een nieuwe website waarop je de top 10 meest bekeken series en films op dit moment kan bekijken. Niet alleen van je eigen land, maar ook internationaal.
Netflix heeft een nieuwe site waarop je de top 10 meest bekeken films of series op dit moment kan zien. Je kan ook terugkijken welke series of films voorgaande weken in de top 10 stonden, hoelang titels in de lijst staan en voor hoelang ze gekeken zijn. Je kan de lijsten bekijken voor specifieke landen en wereldwijd. Als je wereldwijd gaat kijken naar de lijsten kan je filteren op Engels gesproken of niet-Engels.
Netflix liet ook weten in een blogpost dat de populariteit nu wordt gemeten door het aantal uur dat er wordt gekeken naar de titel. Voorheen werd altijd geteld dat een film of serie was gekeken als iemand twee minuten of langer keek.

Wat wordt nu het meest bekeken?

De website wordt wekelijks bijgewerkt door Netflix om de cijfers van vorige week te tonen en de Top 10 lijsten worden dagelijks bijgewerkt, net zoals het aantal uren. Op dit moment wordt de film Red Notice het meest bekeken in Nederland en het derde seizoen van Narcos: Mexico staat bovenaan de lijst voor series.

Populair Nieuws