Veelbelovende Cobra Kai seizoen 3 trailer onthuld

  Begin januari is het eindelijk zover, dan verschijnt na lang wachten eindelijk het derde seizoen van de Netflix sensatie van deze zomer. We hebben het hier natuurlijk over Cobra Kai en we kregen eindelijk een kijkje in de keuken, want Netflix zette de trailer van Cobra Kai seizoen 3 online.

  Netflix

  Dit artikel bevat spoilers voor Cobra Kai seizoen 1 en 2. Een spoiler alert is van toepassing!

  Het tweede seizoen eindigde misschien wel de ultieme cliffhanger. In de laatste aflevering van seizoen 2 zien we een gigantisch karate gevecht op de lokale school. Uiteindelijk escaleert dit gevecht volledig en zorgt het er zelf voor dat Miguel Diaz helemaal buiten bewustzijn raakt. En tot slot eindigen we het seizoen ook met een Miquel in het ziekenhuis en de vraag is dan ook of hij überhaupt wel weer helemaal bij komt.

  Cobra Kai seizoen 3 verschijnt bijna

  Goed nieuws, want in de trailer zien we een behoorlijk actieve Miguel. Het lijkt er op dat Johhny Lawrence en Daniel Larusso min of meer de koppen bij elkaar hebben gestoken omdat ze ook lijken in te zien dat het zo echt niet meer verder kan. Er lijkt alleen één groot probleem en dat is John Kreese.

  Kreese is weer helemaal terug en lijkt nu de volledige baas te zijn in de dojo van Lawrence. Het lijkt er dan ook op dat ze aan de ene kant schoon schip willen maken, maar dat aan de andere kant de strijd alleen maar harder lijkt te zijn geworden. Vragen genoeg dus, maar gelukkig hoeven we niet meer al te lang te wachten. Het derde seizoen van Cobra Kai verschijnt namelijk al op vrijdag 8 januari 2021.

  De serie Cobra Kai kwam in eerste instantie in 2018 al online, alleen zat het toen een beetje verstopt op YouTube Premium. Uiteindelijk kocht Netflix begin deze zomer de rechten van de serie en wist het binnen de kortste keren een commercieel succes te maken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.