Nieuwe informatie over BioShock 4 online verschenen

News
woensdag, 09 december 2020 om 16:45
bioshock infinitef1607528440
Ruim zeven jaar na BioShock Infinite beginnen we eindelijk wat informatie binnen te krijgen over BioShock 4. Deze behoorlijk unieke spellenreeks is erg geliefd bij de trouwe fanbase, dus vooral voor hen is dit enorm goed nieuws. Nu zijn er nieuwe details uitgekomen over deze aankomende game, waarvan tot zover nog geen releasedatum bekend is.
We weten bijvoorbeeld dat BioShock 4 opnieuw een bijzondere game zal gaan worden. De makers, Cloud Chamber, zijn van plan het nieuwe project weer vol met verschillende karakters te stoppen. Cloud Chamber wil er opnieuw een bijzondere RPG van maken en beschrijft de aankomende game als een opkomende sandbox wereld.

Verbeteringen van AI

Hoewel de AI in BioShock Infinite al erg goed in elkaar zat en soms behoorlijk angstaanjagend overkwam, zal BioShock 4 verbeteringen kennen voor de in gamepersonages. Wij zijn erg benieuwd naar deze verbeteringen, want dit was zeker geen probleem in de vorige game. Cloud Chamber geeft aan bezig te zijn een zinvol AI-systeem te maken voor grote groepen in steden, maar ook voor bijvoorbeeld een vijandige AI.

Het mocht even duren

We zijn al lang aan het wachten op nieuws over BioShock 4. Al sinds 2016 gaan er een hoop geruchten rond over de game. Dit is wel enigszins bijzonder, want de productie van BioShock 4 ging pas ongeveer twee jaar geleden van start. Wij hopen natuurlijk ontzettend dat het nu steeds sneller en sneller zal gaan, maar de huidige coronapandemie zal niet bepaald helpen met de productie.
Wat hopen jullie te zien in BioShock 4? En wat vonden jullie van de eerdere games? Laat het ons weten!