Netflix brengt dit jaar nog twee games uit op de app

News
vrijdag, 16 december 2022 om 11:30
netflix 5432181 1920f1658221200
Streamingdienst Netflix staat vooral bekend om de series die het platform te bieden heeft. Zo is op dit moment Wednesday enorm populair. Toch heeft Netflix dit jaar een aantal games naar hun app gebracht en dit aanbod lijkt dan ook alleen nog maar groter te worden.
Uitgever Annapurna Interactive heeft twee nieuwe games op de Netflix app uitgebracht. Deze uitgever staat bekend om kleinere games als Stray en Neon White, maar heeft ook al het één en ander op mobiele apparaten uitgegeven. Nu brengt de uitgever twee games die al eerder op PC en console te spelen waren naar Netflix. Vanaf nu zijn Kentucky Route Zero en Twelve Minutes namelijk te spelen via de Netflix app.

Welke games heeft Netflix in 2022 nog meer uitgebracht?

De games voegen zich bij een al enorme bibliotheek van 48 games. Dit aanbod bestaat uit mobiele spellen gebaseerd op hun series. Zo is er een Too Hot To Handle en Stranger Things game. Maar er zijn ook games die van PC en consoles naar mobiele apparaten geport zijn. Zoals Immortality en Oxenfree. In een recap laat het bedrijf zien welke games er dit jaar naar het platform zijn gekomen en welke er nog op de planning staan om toegevoegd worden. Netflix heeft namelijk ook al plannen om nog meer games naar hun app te brengen. Zo zijn Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge en een The Queen's Gambit schaakspel onderweg naar Netflix.
Hoewel het plan om games te kunnen spelen op Netflix pas vorig jaar aangekondigd is, staat er al een aardig aanbod aan spellen op de app. Het idee achter de spellen op Netflix is om games zonder advertenties en in-game aankopen speelbaar te maken.

Populair Nieuws