Nintendo Switch games zijn nu met korting te scoren tijdens de feestdagen

News
vrijdag, 16 december 2022 om 12:00
mario rabbids sparks of hopef1623936825
De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om cadeautjes te kopen voor familie en vrienden. Nintendo houdt daarom een feestelijke aanbieding en biedt een aantal van hun games tijdens een sale met hoge kortingen aan. Zowel nieuwe als oude games, zijn nu in de Nintendo eShop voor een bodemprijs te scoren.
Tijdens de feestdagen is het alleen maar handig om games met korting te kunnen scoren. Of je nou opzoek bent naar een cadeautje voor iemand in je omgeving of jezelf wilt verassen. Gelukkig zijn er nu allerlei Nintendo Switch games, waaronder ook een hoop nieuwe games voor een lage prijs te scoren in de eShop.

Welke Nintendo Switch games kun je met korting scoren?

Het is makkelijk om tijdens de sale die momenteel in de eShop gaande is het overzicht te verliezen. Wij geven daarom een overzicht met alle pareltjes die met hoge korting te scoren zijn in de eShop. Hier is het overzicht:
Dit is nogmaals slechts een selectie van alle games. Als je benieuwd bent naar het hele aanbod kun je deze op de Nintendo Switch bekijken, of via de website van de Nintendo eShop.