Netflix gaat nog meer inzetten op anime

News
donderdag, 11 november 2021 om 13:00
netflix tvf1632484149
Netflix is van plan meer Japanse content aan te bieden op de streamingdienst. Er zullen verschillende nieuwe anime series en live action series naar de streamingdienst komen. Dit maakte Netflix bekend op het Netflix Japan Festival 2021.
Netflix gaat een hoop nieuwe Japanse series toevoegen aan het assortiment van de streamingdienst. Dit maakte het bedrijf bekend op het Netflix Japan Festival dat jaarlijks in Japan wordt gehouden. Het bedrijf ziet een goede toekomst in Japanse content, dus breidt dit graag uit.

Een hoop nieuwe live-action series

Netflix legt de focus deels op live-action series. Dit betekent dat het bedrijf Anime series, die normaal getekend zijn namaakt, maar dan met daadwerkelijke acteurs. Een voorbeeld van zo'n serie is One Piece. Hier komt een live-action serie van en ook de cast is door Netflix al bekendgemaakt.
Op het festival zijn een aantal live-action en anime films en series aangekondigd. Live-action films die komen zijn: Love Like The Falling Petals, Love is Blind: Japan, Last One Standing, Toma Ikuta, Alice in Borderland, First Love, Yu Yu Hakusho, Once Upon a Crime en Gundam.
Daarnaast komen er dus ook Anime series en dit zijn: JoJo’s Bizarre Adventure, Stone Ocean, Aggretsuko seizoen 4, The Orbital Children, Tiger & Bunny 2, Kakegurui Twin, The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh, Kotaro Lives Alone, Vampire in the Garden, Ultraman seizoen 2, Rilakkuma’s Theme Park Adventure en Detective Conan: The Culprit Hanazawa and Detective Conan: Zero’s Tea Time.
De films en series zullen op verschillende datums op Netflix verschijnen. Dit zal zijn tussen 2021 en 2023, maar voor sommige films en series is nog geen datum bekend, waarop deze op Netflix verschijnen.

Populair Nieuws