Netflix maakt One Piece live-action cast bekend

News
woensdag, 10 november 2021 om 10:30
one piece world seeker releasedatum verschoven 138748f1636533976
Netflix heeft haar cast aangekondigd voor de live-action serie One Piece. De serie is gebaseerd op een van de populairste manga ter wereld.
Netflix heeft de cast onthuld voor de One Piece live-action serie. De serie is gebaseerd op gelijknamige anime en manga. De aangekondigde cast zullen de personages in de Straw Hats-crew spelen.
Netflix maakte de cast bekend op Twitter. De cast bestaat uit Iñaki Godoy als Luffy, Mackenyu als Zoro, Emily Rudd als Nami, jacob Roero Gibson als Usopp en Taz Skylar als Sanji.
Op Twitter deelde Netflix ook een notitie van Eiichiro Oda, de maker van One Piece. Er staat niet in wat we kunnen verwachten van de serie maar wel dat “het wat meer tijd zal kosten om deze show af te krijgen”.

Live-action One Piece serie laat op zich wachten

One Piece is één van de meest populaire manga’s ooit. Er zijn al meer dan duizend hoofdstukken en is daarmee één van de langstlopende manga. In de serie volgen we Luffy, een ambitieuze piraat die niet kan zwemmen nadat hij een Devil Fruit heeft gegeten. Samen met zijn bemanningsleden is hij op zoek naar de ultieme schat (de One Piece) om de volgende piratenkoning te worden.
De serie zal naar verluid tien afleveringen bevatten. Wanneer de serie op Netflix verschijnt is nog niet bekend.