Negen nieuwe games komen naar de Xbox Game Pass

News
woensdag, 15 december 2021 om 10:30
still image xbox game pass 2 ea play title cardsf1620123579
Microsoft heeft negen nieuwe games aangekondigd die deze maand naar de Xbox Game Pass gaan komen. De games zijn aangekondigd in een nieuwe video van Xbox On, een kanaal dat volledig gericht is op Xbox nieuws.
Binnenkort, namelijk op 16 december komen er negen nieuwe games naar de Xbox Game Pass. Dit is bekendgemaakt op het YouTube-kanaal Xbox On. Het is opvallend dat Microsoft de games via dat kanaal bekendmaakt, want normaal doet Microsoft dit via andere kanalen. Later is de bekendmaking ook gedeeld via een blogpost op Xbox Wire.

Welke games komen er naar de Xbox Game Pass?

De negen nieuwe games die binnenkort naar de Game Pass komen zijn: Ben 10: Power Trip, Broken Age, Firewatch, The Gunk, Lake, Mortal Kombat 11, Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay, Race With Ryan en Transformers: Battlegrounds.
De grootste games die worden toegevoegd zijn Mortal Kombat 11, Firewatch en The Gunk. Die laatste game zal meteen op de dag van de release op de Xbox Game Pass staan. Ook is er rekening gehouden met kinderen, want een aantal kindergames waaronder Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay worden ook toegevoegd.
De Xbox Game Pass is een belangrijk onderdeel voor Microsoft. Het bedrijf ziet hier echt de toekomst in. De Game Pass is niet alleen voor de Xbox, maar ook voor de PC. Om dit nog eens duidelijk te maken heeft Microsoft de naam van de Xbox Game Pass voor op de PC aangepast naar PC Game Pass.