Dr Disrespect start AAA Studio met ex-Halo en Call of Duty ontwikkelaars

News
woensdag, 15 december 2021 om 11:00
Streamer Dr Disrespect heeft zijn eigen AAA studio opgericht genaamd Midnight Society. Naast de streamer zullen er veteranen uit de industrie werken aan games.
Streamer Guy Beahm, oftewel Dr Disrespect, heeft een nieuwe AAA studio opgericht genaamd Midnight Society. Hij gaat samenwerken met oud-ontwikkelaars van games zoals Halo en Call of Duty. Beahm wil de community en bekende influencers betrekken bij de ontwikkeling van toekomstige games.
Via een persbericht laat Beahm weten dat hij de studio is gestart samen met veteraan Robert Bowling en Quinn DelHoyo, samen met de steun van esports-entrepreneur Sumit Gupta. De studio zit nog in de opstartfase en is nog druk op zoek naar werknemers. Wel is de studio al begonnen aan haar eerste titel, die mogelijk snel onthuld zal worden. Hoe de studio de community wil betrekken is nog niet duidelijk, maar Bowling gaf wel al een idee achter de filosofie van Midnight Society.
In augustus kwamen we er al achter dat Dr Disrespect zijn eigen studio wilde openen. Hij liet namelijk via zijn website weten dat hij een game studio wilde beginnen, maar dat hij nog op zoek was naar een partner.

Dr Disrespect geband van Twitch

Dr Disrespect kreeg veel populariteit door zijn streams op Twitch, maar nu is hij niet meer welkom op het platform. Eerder werd hij al tijdelijk geband van Twitch, nadat hij tijdens de E3 met een cameraploeg de WC was binnengelopen. In 2020 werd Beahm officieel permanent geband door Twitch, maar de reden daarvoor is niet bekend. Na zijn ban heeft hij een overstap gemaakt naar YouTube.