Neem nu een Disney+ abonnement voor een spotprijs!

News
donderdag, 07 september 2023 om 9:00
ahsoka star warsf1689149006
Streamingdiensten is niet meer zo goedkoop als het ooit was. De ene dienst na de andere komt met prijsverhogingen, ook Disney+. Maar momenteel kun je juist voor een spotprijs een Disney+ abonnement nemen.
Als je momenteel geen Disney+ hebt, kun je profiteren van een mooie deal. Je kunt namelijk maar liefst 80 procent korting krijgen op een abonnement. Als je achterloopt met Marvel of Star Wars, of als je gewoon wat te kiezen wil hebben naarmate de dagen weer korter worden, is dat een mooie deal.
Met de korting betaal drie maanden lang maar 1,99 euro per maand voor je abonnement. Dat is zoals gezegd een korting van 80 procent op de huidige prijs (9,99 euro per maand), maar let wel op. Als je deze deal sluit en je abonnement langer dan drie maanden houdt, gaat de prijs meer omhoog dan je verwacht. Tegen de tijd dat de drie maanden voorbij zijn, is er namelijk een prijsverhoging geweest naar 10,99 per maand.
Dat maakt de prijs voor die drie maanden gelukkig niet slechter. Wacht alleen niet te lang als de korting je wel aanstaat. Hij geldt namelijk maar tot 20 september. Ook geldt de deal alleen voor nieuwe abonnees of terugkerende abonnees die in aanmerking komen. Even snel je abonnement opzeggen om de korting mee te pakken lijkt geen optie.

Wat is er zoal op Disney+ te zien?

Momenteel kun je op Disney+ wekelijks een nieuwe aflevering zien van Ahsoka, een vervolg op Star Wars Rebels dat ook nog eens banden heeft met The Mandalorian. Onlangs is ook Secret Invasion verschenen en in oktober begint het nieuwe seizoen van Loki. De meeste Disney-klassiekers en Pixar-films die je misschien (opnieuw) wil kijken staan er ook op.

Populair Nieuws