Todd Howard hint naar snelle onthulling Indiana Jones-game

News
donderdag, 07 september 2023 om 9:30
indiana jones headerf1687518035
Met Starfield officieel op de markt is Bethesda vrij om zich te richten op de volgende game van de uitgever. Nu lijkt het er op dat die volgende titel de aanstaande Indiana Jones-game is van MachineGames en waar Todd Howard ook aan meewerkt. Een onthulling rondom de titel moet al heel snel komen namelijk.
Howard sprak met Esquire over de grote titel die hij en zijn team net hebben uitgebracht, maar het gesprek ging niet alleen over Starfield. Ook de Indiana Jones-game werd even aangehaald en de Amerikaanse regisseur vertelde daar graag over. Specifiek hint Howard naar de onthulling van de game in 2024.
"Ik ben een gigantische Indiana Jones-fan", begint Howard. "Dat kan op zo'n unieke manier naar video games vertaald worden. De game ligt voor de hand: je bent op ontdekkingsreis. Het draait om hem. Dus als je de game speelt, hoe zorg je ervoor dat het voelt alsof je daadwerkelijk hem speelt in plaats van dat je gewoon naar hem kijkt?"

Indiana Jones game in 2024?

Meer mocht de creative director van Starfield niet verklappen over de aankomende game van MachineGames, maar bij het verlaten van de studio vertelde de Amerikaan nog één detail: "We praten volgend jaar", aldus Howard.
Een releasedatum heeft de Indiana Jones-game nog niet, maar die wordt wellicht dus volgend jaar onthuld. Wel is bevestigd dat de game alleen op Xbox Series X/S en PC uitkomt.

Populair Nieuws