Need For Speed: Hot Pursuit remaster aangekondigd

  Burnout Paradise mede-ontwikkalaar Stellar Entertaiment heeft in samenwerking met Criterion Games aangekondigd dat Need for Speeds: Hot Pursuit geremasterd zal worden uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. De remaster komt al volgende maand uit.

  We moesten een decennia wachten

  Op vrijdag 6 november aanstaande zal de Hot Pursuit remaster op Xbox One, PlayStation 4 en PC uitkomen en een weekje later op vrijdag 13 november komt de Need For Speeds uit op de Nintendo Switch. De originele game kwam bijna precies 10 jaar daarvoor op de markt en was destijds een enorm succes, de aankondiging van de remaster zal bij menig Need For Speed fan het hart dan ook iets sneller laten kloppen.

  De nieuwe trailer ziet er in elk geval veelbelovend uit.

  Komt het naar de PS5 en Xbox Series?

  Naast het feit dat de game wordt geleverd met nieuwe verbeterde beelden zit er ook zes uur extra gameplay bij en zijn er ruim 30 nieuwe uitdagingen toegevoegd. Momenteel lijken er geen plannen om Need for Speed: Hot Pursuit op de PlayStation 5 en/ of Xbox Series X/S uit te brengen. Wel is het spel waarschijnlijk te spelen als PS4 game op een PlayStation 5, en als Xbox One game op de Xbox Series.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.