Nederlandse streamingdienst wordt duurder

News
dinsdag, 14 maart 2023 om 15:30
nlziet headerf1666342358
We zien de laatste tijd veel prijsstijgingen, zoals bij veel streamingdiensten. Er zijn er uiteindelijk maar weinig die altijd een lage prijs kunnen garanderen. Zo gooit ook de Nederlandse dienst NLZIET nu de prijzen omhoog.
In de afgelopen maanden hebben we prijsverhogingen gezien van verschillende streamingdiensten. Je betaalt nu bijvoorbeeld meer voor Disney+ en ook Viaplay gooide de prijzen omhoog. Met name die laatste verhoging bracht ook enige controverse met zich mee, omdat Viaplay eerder had gecommuniceerd geen prijsverhogingen door te gaan voeren.
NLZIET is de volgende streamingdienst die duurder wordt. Beide beschikbare abonnementen zijn vanaf nu een euro per maand duurder. Daarmee kom je op 8,95 euro per maand voor het gewone abonnement en 10,95 voor NLZIET Extra. Nieuwe klanten betalen deze prijzen meteen, voor bestaande klanten gaan ze per 1 mei in.
Waar veel andere streamingdiensten elke paar jaar wel een kleine wijziging in de prijs doorvoeren, heeft NLZIET het lang uitgehouden. In een reactie aan Bright geeft de dienst aan dat dit de eerste prijsverhoging in acht jaar is. Bovendien worden er jaarabonnementen geïntroduceerd die het mogelijk maken om een jaar lang abonnee te zijn voor de oude maandprijs.

Wat voor streamingdienst is NLZIET?

Zoals de naam doet vermoeden biedt NLZIET veel Nederlandse content. De dienst is een samenwerking van de NPO, RTL en Talpa, waardoor je een vrij groot deel van wat er in Nederland op tv is kunt streamen. Het Extra-abonnement heeft ook programma’s van meerdere BBC-zenders.

Populair Nieuws