Nederlandse prijs streamingdienst SkyShowtime bekend

News
dinsdag, 18 oktober 2022 om 11:30
large wheel 16x9f1641571389
In 2022 is Nederland al twee streamingdiensten rijker geworden, maar dat worden er nog meer. SkyShowtime zal binnenkort namelijk ook in ons land lanceren. Nu is ook de prijs van een abonnement bekend.
Het is lang stil geweest rondom de streamingdienst SkyShowtime. Lange tijd wisten we alleen dat hij dit jaar nog in Nederland moest lanceren, maar een releasedatum kwam steeds niet. Onlangs werd dan toch eindelijk bekend dat de dienst in Nederland op 25 oktober zou lanceren.
Een prijs werd toen alleen nog niet bekendgemaakt, in ieder geval niet voor Nederland. Destijds was wel duidelijk dat de dienst in Scandinavië en Finland 6,99 euro per maand zou kosten. Het leek waarschijnlijk dat dat ook in Nederland zou gelden en dat is nu ook bevestigd.
Het is niet duidelijk of er nog een eventuele introductiekorting komt. Zowel Viaplay als HBO Max boden er één, waarbij HBO Max het wel erg grondig aanpakte met een introductiekorting die levenslang geldig bleef. SkyShowtime hanteert in Scandinavië dezelfde tactiek, maar heeft nog niets aangekondigd voor Nederland.

Wat is er op SkyShowtime te zien?

SkyShowtime is een samenwerking van verschillende grote entertainment bedrijven, waaronder Paramount en Universal. Er komt dan ook een aardig aanbod naar de dienst. Vanaf lancering kun je onder andere Star Trek: Strange New Worlds en Sonic the Hedgehog 2 zien. Ook kun je Top Gun Maverick en Jurassic World Dominion als het goed is snel naar de dienst.

Populair Nieuws