Nederlander is beste FIFA 21-speler van Europa

News
dinsdag, 23 februari 2021 om 14:00
fifa 21 ps5f1593695033
Afgelopen weekend was het derde Europese kwalificatietoernooi van dit FIFA-seizoen. De 16-jarige Nederlander Levi de Weerd kwam als winnaar uit de bus en mag zich nu dus kronen tot beste FIFA 21-speler van Europa.
De 16-jarige Nederlander Levi de Weerd heeft afgelopen weekend een flinke show neergezet op het derde Europese kwalificatietoernooi voor de FIFA eWorld Cup. Hij wist in de finale te winnen van de Britse Tom Leese die beter bekend staat als Hashtag Tom. Met de overwinning in de finale mag de jonge Nederlander zich de beste FIFA 21-speler van Europa noemen, toch was het geen makkelijk toernooi voor Levi de Weerd.
In de finale werd het nog ontzettend spannend nadat de jonge Nederlander de eerste wedstrijd met 3-1 verloor. In de tweede wedstrijd wist hij gelukkig terug te komen en met een klinkende 4-0 zege zijn winst in het toernooi te veroveren. In een reactie achteraf laat Levi de Weerd weten dat hij het succes te danken heeft aan zijn mentale weerbaarheid en de steun van zijn coach Renzo Oemrawsingh.

Tegenstanders op de loer

De 16-jarige Nederlander van Team Gullit zal ongetwijfeld heel blij zijn met zijn grote overwinning en zal uitkijken naar de FIFA eWorld Cup waar hij mag strijden voor de titel van beste FIFA-speler ter wereld. Er liggen flink wat tegenstanders op de loer die kunnen en willen concurreren met Levi de Weerd. Zo zal Hashtag Tom ongetwijfeld zijn revanche willen halen in het grote toernooi.
Ook in de toekomst komt er in ieder geval nog een hele grote uitdager. Dan hebben we het natuurlijk over niemand minder dan wonderkind Anders Vejrgang die momenteel nog een jaartje te jong is om mee te mogen doen aan de toernooien. We kennen de jonge Deen vooral van zijn uitzonderlijke record in FUT Champions wat voorlopig nog niet gebroken zal worden.

Populair Nieuws