FIFA 21 wonderkind 'Anders Vejrgang' verliest na 535 matches

  Het 15-jarige wonderkind Anders Vejrgang uit Denemarken staat bekend als één van de beste FIFA spelers ter wereld. Hij had een winstreak van 535 FIFA 21 Ultimate Team’s Weekend League potjes op zijn naam staan, totdat hij afgelopen zondag voor het eerst sinds tijden een wedstrijd verloor.

  Anders had in Ultimate Team’s Weekend League 535 wedstrijden op een rij gewonnen. Deze competitieve modus wordt beschouwd als erg moeilijk. Elk weekend, als deze modus begint, kan je in totaal 30 wedstrijden winnen. Hiermee heeft Anders een wereldrecord op zijn naam staan voor de hoogste winstreak op FIFA 21- FUT Champions. Zolang niemand Anders inhaalt, wat moeilijk zal zijn, behoudt hij het wereldrecord van 535 winnende matches.

  Zie hier het verliezende potje van Anders:

  Achievements

  Alhoewel Anders Vejrgang nog niet oud genoeg is om mee te doen aan officiële EA FIFA-toernooien, wordt hij alsnog beschouwd als de beste FIFA-speler ter wereld. In de FIFA-scene is hij wereldberoemd en dat kan je ook wel zien aan de verschillende cijfers.

  Anders heeft meer dan een half miljoen volgers op Twitch, 300.000 volgers op Instagram, 91.000 abonnees op YouTube en 90.000 volgers op Twitter. Dit allemaal heeft Anders bereikt op 15-jarige leeftijd. Tevens speelt Vejrgang bij professioneel FIFA eSports team ‘RB Leipzig’.

  Als hij zo competitief doorgaat, staat hem een mooie toekomst te wachten met hogere cijfers en blijvende beroemdheid in de FIFA-scene.

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.