Bethesda-showcase staat mogelijk om de hoek!

News
dinsdag, 23 februari 2021 om 14:30
bethesdaxbox herof1600695174
Nintendo heeft net de Direct achter de rug en Blizzard heeft ook haar presentatie gehad. Nu lijkt het erop dat Microsoft aankomende maand een Bethesda-showcase gaat uitzenden. De uitzending zou meer inzicht kunnen bieden in Bethesda en de toekomst van het bedrijf, dat nu onder de vleugel van Microsoft zit.
Binnenkort is de overname van Bethesda’s moederbedrijf ZeniMax compleet rond. Microsoft heeft de studio vorig jaar overgenomen en dit is dus bijna compleet. Om een goed zicht op de toekomst te geven met wat er gaat gebeuren en kan gaan komen, zou Microsoft in maart een livestream uitzenden met alle informatie over de overname en wat er gaat gebeuren. Voor nu is het namelijk nog een groot vraagteken met wat er kan en gaat gebeuren.

Duidelijkheid voor de toekomst

De bekende insider Jeff Grubb van GamesBeat’s heeft dit vermeld in een podcast. Hij weet niet of dat het een volledige game-showcase, wordt maar wel dat er gepraat wordt over de overname, wat dit betekent en over hoe beide bedrijven fuseren in de toekomst. Grubb lijkt aan te geven dat het waarschijnlijk een video wordt. In deze video zou Microsoft duidelijkheid moeten scheppen over op welke systemen Bethesda-games in de toekomst verschijnen.
Microsoft heeft nu licenties van Doom, Wolfenstein, The Elder Scrolls en Starfield in bezit. Het is logisch dat deze games op de PC en Xbox systemen komen, maar of alles ook op de andere platforms komt is voor nu nog niet duidelijk. De games zouden bijvoorbeeld ook op release in de GamePass kunnen zitten, of dit echt zo wordt weten we nog niet, maar er is wel een kans dat dit gebeurd. Al dit soort details zouden kunnen worden behandeld in de uitzending van Microsoft.

Populair Nieuws