Deze streamingdienst is het goedkoopst in 2023

News
dinsdag, 14 maart 2023 om 18:00
npo plus app websitef1663773444
Het voorjaar komt eraan en voor velen gaat daarom de bezem door de kast. Ook de digitale kast wordt schoongeveegd en dus zeggen velen een aantal onnodige abonnementen op. Eén streamingdienst kun je beter alleen wel bewaren, want wij hebben alvast voor je uitgezocht wat de goedkoopste streamingdienst in 2023 is.
Vandaag de dag kun je tal van streamingdiensten vinden in Nederland. Zo kwamen er in 2022 nog drie nieuwe diensten bij in de vorm van Viaplay, SkyShowtime en HBO Max. Laatstgenoemde gaat in 2023 alweer op de schop, waardoor de kosten van het abonnement waarschijnlijk nog verder toenemen. De dienst was al niet de goedkoopste en ook de andere nieuwe diensten vallen buiten de boot als het om de goedkoopste streamingdienst van 2023 gaat.
Die titel gaat namelijk naar NPO Start Plus. De streamingdienst van de NPO kost namelijk 2,95 euro per maand. Geen streamingdienst in Nederland is zo goedkoopst. De dienst die qua kosten het meest-vergelijkbaar is, is Prime Video die 2,99 euro per maand kost. Daarna is Discovery+, die je vanaf 3,99 euro per maand kunt nemen, de goedkoopste.
wie is de mol 2020 1574836707f1580138541

NPO Start Plus is de goedkoop, maar Amazon geeft meer waar voor je geld

Via NPO Start Plus kun je reclamevrij het complete aanbod van de Nederalndse streamingdienst zien. Hierbij kun je denken aan tal van documentaires, films en series uit zowel het binnen- als buitenland. Films als Parasite, Zero Dark Thirty en The Imitation Game. Tevens geeft de streamingdienst toegang tot Wie is de Mol? waarvan je het hele afgelopen seizoen nu terug kunt kijken.
Hoewel je vijf cent meer betaald per maand voor Prime Video, krijg je via dit abonnement wel meer voordelen. Naast de streamingdienst krijg je namelijk ook een Twitch Prime-abonnement dat je kunt geven aan je favoriete streamer. Tevens krijg je gratis bezorging via Amazon.nl en toegang tot cloudopslag voor je foto's. Via Twitch Prime krijg je daarbij maandelijks gratis een aantal games.