Naughty Dog werkt aan 'eerste standalone multiplayer game'

News
woensdag, 09 juni 2021 om 13:30
the last of us part 2 ellief1588776399
De beroemde studio Naughty Dog is op zoek naar nieuw personeel om te werken aan de eerste standalone multiplayer game van de studio. Volgens sommige mensen zou het kunnen gaan The Last of Us Part 2 Factions, maar er gaat speculatie rond over een volledig nieuwe titel.
Naughty Dog kennen we natuurlijk als de studio achter de razend succesvolle The Last of Us franchise en de Uncharted franchise. Beide franchises zijn in de kern sterke singleplayer titels met af en toe een multiplayer modus, zo krijgen we voor The Last of Us Part 2 nog steeds een Factions modus. De beroemde studio heeft er net alleen een paar vacatures uitgestuurd waarin Naughty Dog vermeldt dat er gewerkt wordt aan de eerste standalone multiplayer game van de studio.
Een aantal mensen gaat ervanuit dat het hiet nog steeds om de Factions modus voor The Last of Us Part 2 gaat, maar dat de modus wordt uitgebreid naar een volledige game. Voor sommige fans zal dat misschien even slikken zijn, want de verwachting was en is nog steeds dat de Factions modus gewoon gratis beschikbaar wordt voor eigenaars van The Last of Us Part 2.
Daarom gaan er ook veel geruchten dat Naughty Dog dus werkt aan een geheel nieuw project wat misschien wel losstaat van al bestaande franchises. Extra ondersteuning voor dat gerucht is natuurlijk dat Naughty Dog een paar maandjes geleden nog gewoon zocht naar een ontwerper voor de multiplayermodus van The Last of Us Part 2.
the last of us part 2 screen 14 minf1591616373

Eerste standalone multiplayer game voor Naughty Dog

Het is ergens wel bijzonder om Naughty Dog bezig te zien met een eerste standalone multiplayer game. De studio staat namelijk toch bekend om de uitgebreide en diepgaande verhalen en dus zal het bijzonder zijn om te zien hoe de vertaalslag naar multiplayer gemaakt kan worden. De aankondiging zal alleen nog wel even op zich laten wachten, want er zit nog genoeg in de pijplijn voor PlayStation en dus hebben ze een release van een nieuwe exclusive voorlopig even niet nodig.

Populair Nieuws