Naam van gloednieuwe PS5-game mogelijk opgedoken

News
woensdag, 14 februari 2024 om 13:30
playstation 5f1603819462
Sony heeft de nodige geliefde franchises, maar een nieuwe IP is vaak minstens zo leuk. Het lijkt erop dat Sony een nieuwe game in ontwikkeling heeft, waarvan de naam nu is opgedoken. Er is een handelsmerk aangevraagd voor een nog onbekende titel.
We hoeven zeker een jaar lang niet te verwachten dat er een grote first-party franchise als God of War of The Last of Us een nieuwe game krijgt op de PS5. Dat liet Sony weten in zijn laatste kwartaalbespreking. Maar niet elke PS5 exclusive is onderdeel van een grote franchise.
Zo is er nu een handelsmerk aangevraagd voor iets dat “Intergalactic: The Heretic Prophet” heet, ondekte Gematsu. Het is aangevraagd voor verschillende entertainment categorieën, maar games staan bovenaan. De aanvraag is bovendien specifiek gedaan door Sony Interactive Entertainment, de gaming-tak van het bedrijf.

Wat voor games is Intergalactic: The Heretic Prophet?

Het blijkt uit de aanvraag niet wat voor game dit precies is. De naam doet vermoeden dat het gaat om een sciencefiction-setting, vermoedelijk één waarin een religieus conflict centraal staat. Meer duidelijkheid komt waarschijnlijk pas als Sony officieel iets aankondigt.
Het is niet duidelijk hoe lang de game al in ontwikkeling is of hoever hij is gevorderd. Sony vraagt dit soort handelsmerken meestal niet heel ver van tevoren aan. Het kan dus zijn dat dit al een tijdje in ontwikkeling is en relatief snel wordt onthuld, al is dat geen zekerheid.

Populair Nieuws