'Deze Xbox games komen als eerste naar PS5 en Nintendo Switch'

News
dinsdag, 13 februari 2024 om 15:30
pentimentf1657806882
Er gaan veel geruchten over Xbox games die naar de PS5 en Nintendo Switch komen. Nu zou duidelijk zijn welke games als eerste de overstap maken.
Er gaan al een tijdje geruchten over Xbox games die ook naar consoles van de concurrenten komen. Het ging daarbij voornamelijk om games die ondertussen al een aantal jaar oud zijn of kleinere titels. Maar vorige week zijn daar ook grote exclusives als Starfield en Indiana Jones and the Great Circle bijgekomen.
Ondertussen is het al een flink lijstje geworden van Xbox games die de overstap maken naar de PlayStation 5 en in sommige gevallen ook de Nintendo Switch. Volgens Tom Warren van The Verge is het nu ook duidelijk welke games als eerste multiplatform gaan.
De publicatie heeft namelijk van bronnen gehad dat Hi-Fi Rush van Tango Gameworks en Pentiment van Obsidian Entertainment als eerste geport worden. Sea of Thieves staat gepland om later dit jaar uit te komen op non-Xbox consoles. Over andere first party games ‘wordt nog besloten’.

Meer duidelijkheid deze week

Sinds de geruchten verschenen over grote exclusives die naar de PS5 zullen gaan, wordt er veel gespeculeerd over de plannen van Microsoft en Xbox. Op 15 februari zullen weofficieel duidelijkheid gaan krijgen. Dan staat er namelijk een officiële Xbox podcast gepland met Phil Spencer, Sarah Bond en Matt Booty om de plannen voor de toekomst te bespreken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties