Call of Duty Warzone spelers willen dat bug wordt toegevoegd aan de game

News
maandag, 25 oktober 2021 om 18:00
1622623447 warzonef1633682187
Call of Duty Warzone spelers die het einde van een potje hebben gehaald waren vast verbaasd, er is namelijk een bug waardoor Warzone een Final kill Cam heeft gekregen. Beelden van de bug werden gedeeld op Reddit.
Een opmerkelijke bug zorgde ervoor dat aan het einde van een Warzone potje er een Final Kill Cam te zien was. Dit is niet een onbekend onderdeel van Call of Duty. De meeste multiplayer gamemodes van Call of Duty hebben deze toevoeging. Warzone heeft alleen geen Final Kill Cam. Normaal krijg je aan het einde van het potje een video te zien hoe de winnaars veilig vertrekken in een helikopter - behalve toen Call of Duty Vanguard werd gepromoot door Activision.

Spelers kunnen de bug erg waarderen

Spelers vinden de toevoeging van de Final Kill Cam beter, dat is duidelijk te zien aan de reacties onder de Reddit-post. Spelers hopen dat de Final kill Cam echt aan Warzone gaat worden toegevoegd. Spelers vinden de helikopter animatie namelijk saai geworden, omdat het steeds hetzelfde is. Een Kill Cam is wat dat betreft een stuk spectaculairder.
Een Final kill Cam zorgt er bovendien voor dat er wat variatie aan het einde komt. Spelers zouden ook vinden dat er een combinatie kan komen. Spelers zouden dan bijvoorbeeld eerst de Final Kill te zien krijgen en daarna de helikopteranimatie met de winnaars.
Of Warzone ook de functie echt gaat krijgen zal later duidelijk worden. Het zal in ieder geval niet lastig zijn voor de developer om de functie toe te voegen, omdat de functie eigenlijk via de bug al in de game zit.