MSI knalt met korting met Back 2 School-actie

News
zondag, 14 augustus 2022 om 14:00
msi stealth gs77 2022msi04 08 2022f1659613922
De zomer loopt langzaam maar zeker alweer op haar einde. Slecht nieuws voor de lange vakantiegenieters, maar ook goed nieuws voor de koopjesjagers. De Back 2 School-acties vliegen je namelijk om de oren en MSI trapt alvast af met een stapelkorting op tal van laptops waardoor je goedkoper kan genieten van een goed stuk hardware dat zowel op school gebruikt kan worden als voor het gamen.
MSI heeft een mooie lading korting voor je klaar staan met haar Back 2 School-actie. Er zijn flink wat laptops in de aanbieding en daar kun je nu van profiteren. De actie loopt tot en met 31 augustus, wat betekent dat je nog lekker de tijd hebt om de beste hardware voor plezier en school in huis te halen. Zo valt er tot wel 20 procent korting te scoren en dat wil je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan.
Afhankelijk van de laptop die je kiest, kun je zelfs nog gratis een rugzak bijschrijven. Dat komt met het aankomende schooljaar natuurlijk goed uit. Daarvoor moet je wel via deze link bestellen, waar je tevens het volledige overzicht kunt vinden. Check hieronder daarom snel een paar van de beste deals die je kunt vinden bij de MSI Back 2 School-actie.
Als je via de website van MSI bestelt en je wil de gratis rugzak claimen, moet je wel goed kijken naar het model. Die krijg je namelijk maar bij een aantal specifieke modellen. Zodra je de laptop wil kopen, is het wel verstandig eerst een MSI-account te maken en in te loggen. Dit moet je uiteindelijk ook doen om de rugzak te claimen, want nadat de laptop thuis is binnengekomen moet je een foto maken van het product en de invoice. De inzending wordt vervolgens gecheckt en als deze klopt, komt je rugzak daarna jouw kant op!
Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door MSI.

Populair Nieuws