Monster Hunter Rise week lang gratis te spelen via Switch Online

News
vrijdag, 11 maart 2022 om 12:30
monster hunter risef1609964578
Monster Hunter Rise is alweer bijna een jaar geleden uitgekomen. Wie toch nog niet weet of de game zestig euro waard is én een Switch Online-abonnement heeft, heeft geluk: de game is vanaf 11 maart een week lang gratis te spelen.
Het gaat om de volledige game, dus dat houdt je de komende week wel zoet! Al je progress gaat mee naar de gekochte versie van de game, dus geen paniek als je de game niet binnen een week hebt uitgespeeld. Je kunt de game meteen downloaden en aan de slag. Wie geen Nintendo Switch Online heeft kan natuurlijk de demo proberen.
Als je nooit eerder een Monster Hunter game hebt gespeeld of even een opfrisser nodig hebt, hebben we hier vijf tips voor je op een rijtje gezet.

Livestream over Sunbreak DLC

Voor wie de game al lang heeft uitgespeeld is er ook goed nieuws: eerder deze week kondigde Capcom een livestream aan over de nieuwe DLC genaamd Sunbreak. De livestream vindt komende dinsdag plaats om 15:00 en zal meer vertellen over het verhaal, de monsters en nieuwe locaties. Uiteraard kan een nieuwe trailer niet ontbreken.
De DLC staat voor deze zomer op de planning voor zowel de Nintendo Switch als PC.
Benieuwd wat XGN vond van Monster Hunter Rise? Onze review vind je hier.