Rockstar brengt deze week veel bonussen naar GTA Online

News
vrijdag, 11 maart 2022 om 13:00
gta online short trips screenshotf1646996934
Deze week mogen we weer in onze handen wrijven, want Rockstar brengt een hele hoop bonussen en nieuwe content naar de online wereld van GTA 5!
Op 15 maart komt GTA naar de nieuwe generatie consoles met GTA 5 en GTA Online. Dat klinkt als het perfecte moment om gratis en voor niks van extra content te genieten. Rockstar brengt elke week namelijk nieuwe content en bonussen naar de wereld van GTA Online en deze week is wat dat betreft geen uitzondering.

Groot verdienen

Hoewel GTA Online je grootse keuzes geeft en je de vrijheid hebt om je eigen imperium op te bouwen is het ook belangrijk om met de kleinere dingen bezig te blijven. Daarom krijg je deze week dubbele beloningen als je Lamar helpt met zijn nieuwe onderneming in de Short Trip missies. Niet alleen is de beloning die je krijgt voor het completen van de missies verdubbeld, spelers die deze week een Short Trip completen kunnen eenmalig een bedrag van 100K verwachten in GTA Online.
Niet alleen de Short Trip missies geven je meer beloningen deze week. Zo krijg je deze week ook weer dubbele beloningen voor de Hunting Pack (Remix) missies en is er een gigantische bonus in de lucht te scoren. Voor alle piloten onder ons is er deze week namelijk erg veel te profiteren van de Air races, de races in de lucht geven je namelijk drie keer zoveel beloningen deze week. Ook de cargo die je kan aanleveren via smuggler missies geeft je deze week drie keer zoveel geld en RP.

Collectie aan flitsende wagens

Ben je niet zo van de missies en hou je er meer van om je garage uit te breiden, dan is dit ook een uitstekende week voor je. Je kunt namelijk weer een aantal auto’s uittesten en deze week zijn dat de Bravado Buffalo STX, Declasse Tulip en de Benefactor Schlagen GT.
De geluksvogels onder ons kunnen deze week weer een mooie bak winnen bij het lucky wheel. Het Diamond Casino & Resort geeft je tot en met 23 maart de mogelijkheid om de Übermacht Zion Classic te winnen. Win je deze week vijf dagen achter elkaar een Pursuit race? Dan mag je alvast een plekje in je garage gaan maken voor de de Pfister Comet S2 Cabrio. Genoeg content deze week om weer van te genieten dus!

Populair Nieuws