Yarasky krijgt 5 handige Elden Ring beginners tips! - Elden Ring voor Dummies #1

Article
dinsdag, 01 maart 2022 om 16:00
xgn presents elden ring voor dummies 1 ytf1646137520
In Elden Ring voor Dummies gaat Yarasky op avontuur in The Lands Between, de magische open wereld van Elden Ring. In de eerste aflevering krijgt hij een aantal handige beginners tips van Ralph om zijn avontuur makkelijker te maken!
Yarasky heeft ervaring met een heel scala aan actievolle games, maar de bekende Nederlandse YouTuber is nooit echt gedoken in een game van FromSoftware. Daar komt nu verandering in, want in Elden Ring voor Dummies neemt Yarasky zijn eerste stappen in de grote open wereld van Elden Ring.

Handige tips voor Elden Ring

Dat doet hij niet alleen, want Yarasky krijgt hulp van onze eigen Elden Ring-expert Ralph. Hij zal de YouTuber in de eerste video van Elden Ring voor Dummies voorzien van een aantal handige beginners tips, van de beste manier om te vijanden te verslaan tot aan een slimme methode om zichzelf in leven te houden. Zal het genoeg zijn voor Yarasky om zijn eerste uren in The Lands Between door te komen zonder kleerscheuren?
Check het nu in de video hieronder en misschien kan je de tips zelf ook goed gebruiken voor je avontuur in Elden Ring!

Meer Elden Ring voor Dummies

Het avontuur van Yarasky in Elden Ring is zeker nog niet klaar. Samen met Ralph zal hij namelijk nog veel meer aspecten van de nieuwe game van FromSoftware gaan ontdekken. In de tweede aflevering zal hij bijvoorbeeld oog in oog komen te staan met de allereerste baas in de game. Hoe dat afloopt, zal je volgende week zien in een nieuwe aflevering van Elden Ring voor Dummies!
Blijf XGN.nl dus goed in de gaten houden voor gloednieuwe afleveringen met Yarasky.
Dit artikel is in samenwerking met Bandai Namco.

Populair Nieuws