Met deze speciale RB19 gaat Max Verstappen in Las Vegas scheuren

News
woensdag, 15 november 2023 om 9:30
rb19 las vegas red bull racingf1700037110
Niet alleen Ferrari gaat met een speciale livery rijden tijdens de GP van Las Vegas. Ook Red Bull Racing heeft nu onthuld met welke speciale RB19 Max Verstappen en Sergio Perez over The Strip gaat scheuren.
Voor de GP van Las Vegas wordt er flink uitgepakt. Al maanden wordt er hard gewerkt om alle voorbereidingen klaar te hebben voor de gloednieuwe Grand Prix, die dit jaar voor het eerst op de kalender staat. Ten minste, als we het hebben over een race over The Strip en niet op een parkeerplaats in Las Vegas, zoals in de jaren 80.
Niet alleen de organisatie pakt uit, maar ook de teams en coureurs. Zo hebben veel coureurs gekozen om te rijden met een nieuwe helm, waaronder Max Verstappen, en Ferrari heeft zelfs gekozen voor een speciaal kleurtje op de SF-23. En het Italiaanse team is natuurlijk niet de enige, want Red Bull Racing heeft voor elke Grand Prix in de Verenigde Staten een speciale livery.
Fans mochten de livery ontwerpen en vervolgens stemmen op een kleine selectie genomineerden. Daar is nu een winnaar uitgerold, die bekend is gemaakt via Twitter. In plaats van marineblauw lijkt de RB19 deze keer iets meer paars te zijn gemaakt, met daarnaast speelkaarten, casinochips, neonlichten en het iconische Las Vegas-bord op de zijkant van de auto.

Complimenten van de teambaas

Volgens teambaas Christian Horner was het niet makkelijk deze keer om een winnaar uit te kiezen. Er waren veel goede ontwerpen, maar de winnaar wist precies het gevoel van Las Vegas te pakken, zo laat de Brit weten.

“Het was een hele opgave om een winnaar te kiezen. Felicitaties aan Lindsay, die echt de iconische stempel van Vegas op het ontwerp heeft weten vast te leggen en de energie en opwinding van zowel de stad als het team heeft weten uit te drukken.”

Populair Nieuws