‘Modern Warfare 2 teasers komen deze maand nog’

News
maandag, 11 april 2022 om 16:00
call of duty modern warfare 3f1597760291
Het lijkt erop dat we binnenkort al wat gaan zien van de nieuwe Call of Duty-game. Een insider beweert op Twitter dat er al snel teasers gaan verschijnen. Kort na de teaser kunnen we al een grote onthulling gaan verwachten.
Er is nog niet bepaald een overvloed aan informatie over de Call of Duty van dit jaar. Het is bekend dat de game Modern Warfare 2 wordt en dat hij gemaakt wordt door Infinity Ward. Maar het lijkt erop dat er binnenkort meer naar buiten komt.
Als we insider RalphsValve mogen gebruiken staat er namelijk een teaser voor de game op de planning voor 30 april. De volledige onthulling staat volgens hem gepland voor mei. Maar met een teaser kan Activision natuurlijk de nodige hype genereren.

Wat weten we over Call of Duty Modern Warfare 2?

In februari van dit jaar kondigde Activision aan dat de Call of Duty van 2022 een vervolg zou zijn op Mondern Warfare uit 2019. Net als die game wordt Modern Warfare 2 gemaakt door Infinity Ward. Het team maakt ook een ‘nieuwe Warzone-ervaring’, waarvan wordt aangenomen dat het een volwaardig Warzone 2 is.
Naar verwachting lanceren zowel Modern Warfare 2 als Warzone 2 dit najaar. Het zou kunnen dat het daarna een jaartje stil is rondom Call of Duty. Volgens eerdere berichten zou de franchise 2023 overslaan, al ontkent Activision dat dat het geval is.

Populair Nieuws