Tip: 1 van de beste RPG's van 2021 nu voor bodemprijs te koop

News
maandag, 11 april 2022 om 15:30
scbspp1f1631093057
RPG-liefhebbers beleefden in 2021 een fantastisch jaar. Er was een flink aantal toppers in de vorm van bijvoorbeeld Monster Hunter Rise en Shin Megami Tensei V. Eén van de vele andere geweldige RPG’s van vorig jaar is nu voor een zeer lage prijs te scoren.
Als je van een goede RPG houdt had je in 2021 veel om uit te kiezen. Bij de absolute top van het jaar vonden we ook het nieuwste deel in de Tales-reeks van Bandai Namco. Eigenlijk zou elke liefhebber van het genre Tales of Arise op de plank moeten hebben.
Mocht je door alle andere games van 2021 de boot toch een beetje hebben gemist met deze game, dan kun je dat nu goedmaken en wel voor een zacht prijsje. Bij MediaMarkt kun je Tales of Arise nu namelijk in huis halen voor maar vijfendertig euro. Dat is een mooie prijs voor een game als deze.

Veel lof voor Tales of Arise

De Tales-reeks levert met enige regelmaat een pareltje van een RPG. Maar Tales of Arise zette vorig jaar een wel heel sterk deel neer. De game won zelfs beste RPG bij The Game Awards, terwijl de competitie binnen het genre vorig jaar behoorlijk was. Ook bij ons scoorde Tales of Arise goed.
Mocht de game toch niet helemaal je ding zijn, dan kun je ook een andere titel voor een zacht prijsje scoren. MediaMarkt heeft namelijk heel wat mooie deals voor PS5-games. Wie weet vind je daar je volgende game.