Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone 2 officieel aangekondigd

News
maandag, 14 februari 2022 om 12:00
call of duty modern warfare reboot aangekondigd 151296f1644830308
Er gingen al de nodige geruchten rond, maar nu is de kogel echt door de kerk. Activision Blizzard heeft namelijk officieel de komst van Call of Duty Modern Warfare 2 en Call of Duty Warzone 2 aangekondigd.
De nieuwe Call of Duty-game die we dit jaar mogen verwachten is een vervolg op Modern Warfare (2019), zo laat Activision weten via een tweet. De game wordt dan ook opnieuw gemaakt door ontwikkelaar Infinity Ward. Welke nieuwe features er allemaal geïntroduceerd gaan worden is nog niet bekend, evenals het verhaal van de nieuwe Call of Duty-game. Wel zal de titel gedreven worden door een nieuwe engine.
Dat is overigens niet de enige game die is aangekondigd door Activision. Naast de release van Call of Duty Modern Warfare 2 zal Infinity Ward namelijk ook komen met Call of Duty Warzone 2. Volgens de uitgever wordt de nieuwe battle royale-shooter een 'enorme evolutie op het genre', met een 'enorme speelruimte en een nieuwe sandbox-modus'.

Teveel problemen voor Warzone

De komst van Warzone 2 werd eerder al gelekt. Naar verluidt heeft Activision ervoor gekozen om een compleet nieuwe game te maken, in plaats van verder uit te bouwen op de huidige versie van Warzone. Die titel heeft momenteel namelijk te kampen met enorm veel bugs en volgens geruchten zou het niet mogelijk zijn om die allemaal te fixen door de huidige engine van de game.

Populair Nieuws

Laatste Reacties