Miles Morales Glitch laat je een vuilnisbak worden

  De nieuwe Spider-Man-game, Spider-Man Miles Morales heeft over de hele wereld lovende kritieken gekregen. Miles Morales is één van de lanceertitels van de PS5 en is een vervolg op de game uit 2018, waar we nog als Peter Parker heen en weer konden webben door New York. De nieuwe Miles Morales game komt wel met een Glitch hier en daar. Ditmaal gaat het om een hilarische Miles Morales Glitch, waar je willekeurig verandert in een object.

  Miles Morales Glitch is hilarisch

  Meerdere spelers posten video's online, waar de Glitch te zien is. Wanneer dit gebeurt veranderd Miles in een willekeurig object wat in de buurt ligt. Soms is dat een vuilnisbak en soms kun je ook als baksteen door New York slingeren. Natuurlijk is dit niet de bedoeling, maar het is wel hilarisch om een vuilnisbak te zien vliegen door New York, terwijl hij slechteriken een kopje kleiner maakt.

  Jammer genoeg gaat de nieuwe titel én de PS5 ook gepaard met de nodige slechte bugs en problemen. Zo zou de PS5 compleet crashen als je deze in rustmodus zet, tijdens het spelen van onder andere Spider-Man Miles Morales en Godfall. Dit probleem is bekend bij Sony en Insomniac.

  Sony heeft hier nog niets over naar buiten gebracht. Wel hebben zij een update voor de PS5 gegeven, waar de prestaties verbeterd moeten worden. Of ze het hier ook over de bugs en glitches hebben is niet duidelijk.

  Spider-Man Miles Morales is kort maar krachtig

  In onze Miles Morales Review kun je lezen dat de nieuwe Spidey-titel fantastisch speelt op de PS5 en daarbij hoort ook een hoog cijfer. Het enige jammere aan de nieuwe titel is dat de DualSense controller niet volledig wordt benut. Insomniac had hier toch echt wel wat meer mee kunnen doen.

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.