Releasedatum Far Cry 6 gelekt in Microsoft Store

  Far Cry fans opgelet! De releasedatum van Far Cry 6 lijkt uitgelekt te zijn. De game die in eerste instantie uit zou komen op 18 februari 2021, werd uitgesteld naar later in het jaar. Recentelijk kwam er een nieuwe pagina online op de Microsoft Store, waarop aangegeven staat dat het spel beschikbaar zal zijn vanaf 26 mei 2021.

  Helaas kunnen we nog niet met zekerheid zeggen dat dit de officiële releasedatum van de game zal zijn, maar dit is niets nieuws voor Microsoft om te doen. Ze staan er ondertussen een beetje om bekend releasedatums te lekken. Eerder werden de releasedata van bijvoorbeeld Immortals Fenyx Rising en Mafia: Definitive Edition op precies dezelfde manier gelekt in de Microsoft Store.

  Waar gaat Far Cry 6 over?

  In Far Cry 6 zal jij spelen als Dani Rojas. Een inwoner van de staat Yara, waar een man genaamd Anton Castillo aan de macht is. Het is een grote chaos in Yara, waar jij natuurlijk een eind aan wil maken.

  Yara is een totalitaire staat en Anton Castillo wil dit uiteraard zo houden. Daarom leert hij zijn zoon, Diego, zijn manieren en probeert hij hem een leider te maken die zijn manieren aanhoudt. In de trailer is al te zien dat dit nogal heftige manieren kunnen zijn.

  Ook weten we dat Far Cry 6 beschikbaar zal zijn voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia en PC.

  Anton Castillo zal gespeeld worden door Giancarlo Esposito. Deze acteur, filmproducent en regisseur speelde al een rol in een aantal geweldige films en series. Zo speelde hij natuurlijk een grote rol in Breaking Bad en Better Call Saul, maar ook kwam hij voor in The Mandalorian als Moff Gideon.

  Gaan jullie Far Cry 6 kopen? En wat verwachten jullie van het spel? We horen graag wat jullie vinden!

  Far Cry 6

  Verkijgbaar vanaf 18 february 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.