Microsoft zou graag Fable trailer tonen

News
dinsdag, 06 september 2022 om 11:30
fable 4f1595923385
Er is een nieuwe Fable in ontwikkeling. We weten alleen heel weinig over de game. Als het aan Microsoft Studios-baas Matt Booty lag zou dat wel anders zijn.
Fans willen nog wel eens gefrustreerd raken wanneer er lang geen nieuwe informatie naar buiten komt over een nieuwe game. Een nieuwe trailer voor Fable staat voor veel gamers hoog op de wensenlijst, maar het lijkt nog niet te gebeuren. Dat is volgens Matt Booty, het hoofd van Microsoft Studios, alleen wel met pijn in het hart.
Tijdens een panel op PAX West geeft Booty aan dat hij studio’s soms moet beschermen. Een team moet in alle rust ergens aan kunnen werken zonder iets te hoeven tonen dat niet af is. Maar bij Fable is dat deel van zijn werk moeilijk, zo geeft hij aan.
Bij vrijwel alles dat Fable-team Playground Games maakt wil Booty het graag aan het publiek laten zien. Volgens hem zijn er “heel veel coole dingen” in de game. Het team zelf houdt alleen tegen dat er iets getoond wordt, omdat het alleen iets wil laten zien als het helemaal klaar is.

Wanneer is de release van de nieuwe Fable?

Gezien het bovenstaande zal het je niet verbazen dat de nieuwe Fable geen releasedatum heeft. Er is ook nog geen heel goede schatting te maken, gezien het geringe aantal beelden. Wel heeft Phil Spencer eerder aangegeven dat Fable uit gaat komen voor The Elder Scrolls VI, maar dat maakt de schatting helaas niet heel veel makkelijker.